Iker Casillas al final del matx contra el Benfica (@casillasworld)
Iker Casillas al final del matx contra el Benfica (@casillasworld)
Futbol internacional

Iker Casillas no fa cas de la norma d'or dels "community managers" i fa "trending topic" un dels seus detractors

A internet, és norma no entrar en les provocacions, perquè això l'únic que aconsegueix és donar més notorietat al missatge negatiu. Iker Casillas no ha seguit la norma i ha fet famós durant uns minuts un dels seus detractors.

Actualitzat

Després del triomf del Porto al camp del Benfica per 1 a 2, amb una bona actuació del porter Iker Casillas, l'exmadridista va voler expressar la seva alegria a les xarxes socials amb aquest missatge.

Camino de Porto en el autobús: alegres y radiantes por el triunfo de hoy! Me alegro por el equipo, se lo merecía! pic.twitter.com/60uKruVEEU

— Iker Casillas (@CasillasWorld) febrero 13, 2016

Però com tot personatge públic, Casillas també té els seus detractors. Un d'ells li ha recordat que la setmana passada, quan va encaixar el gol més ràpid de la història de la lliga portuguesa, no va escriure res. La resposta del porter ha estat seca i contundent.

@CasillasWorld Es gracioso porque el otro día cuando la cagaste no ponías nada.

— CardsRM (@RMadrid_Online) febrero 13, 2016
 

@RMadrid_Online Escribo cuando me sale de los cojones! Espero que te haya quedado claro y lo hayas entendido a la primera! 😁😁😁😁

— Iker Casillas (@CasillasWorld) febrero 13, 2016

Casillas ha incomplert el primer manament d'una de les professions de moda de les noves tecnologies, el "community manager": no alimentis el "troll". El manual diu que quan tens un seguidor que t'ataca amb missatges desfavorables o que no t'agraden, i no pots capgirar-los a favor teu, el que has de fer és ignorar-los.

Perquè si el respons el fas créixer. I això és el que ha passat. L'usuari ha estat trending topic (un dels temes destacats) a twitter, i ha aparegut a molts mitjans digitals (com el nostre), assolint una notorietat que no hagués tingut (ni ell ni la seva crítica) si el porter no hagués continuat la conversa.

CardsRM, @rmadrid_online es ahora una tendencia en Spain https://t.co/46RO0tCOqZ

— Trendsmap Espana (@TrendsEspana) febrero 13, 2016
 

 

Anar al contingut