Casillas, en el partit contra el Dinamo de Kíev (EFE)
Casillas, en el partit contra el Dinamo de Kíev (EFE)
Futbol internacional

Iker Casillas: "He fallat una vegada i una altra, però mai m'he donat per vençut i és per això que he tingut èxit"

El porter del Porto ha penjat un missatge a les xarxes socials parafrasejant una de les afirmacions més cèlebres de Michael Jordan arran de la cantada contra el Dinamo de Kíev

Pau RodríguezActualitzat

Iker Casillas ha penjat aquesta setmana un missatge a les xarxes socials on s'encoratja després de la cantada que va fer dimecres en el partit de Champions League que el Porto va perdre contra el Dinamo de Kíev. Parafrasejant una de les afirmacions més cèlebres de Michael Jordan, el porter assegura que "he fallat una vegada i una altra, però mai m'he donat per vençut i és per això que he tingut èxit".

L'exjugador del Reial Madrid afegeix que "he comès més de 300 cantades en la meva carrera. He perdut gairebé 200 partits. 257 cops han confiat en mi per parar el gol que guanyava el partit i me l'han colat". Casillas ha encaixat sis gols en els cinc partits que ha disputat de Champions League aquesta temporada amb el Porto. El jugador va arribar a Portugal a l'estiu després de tota una vida lligada al Reial Madrid.

El porter internacional ha parafrasejat en el seu missatge una de les afirmacions més cèlebres de Michael Jordan. El jugador de bàsquet va assegurar en el llibre "Nike Culture: The Sign of the Swoosh" que "he fallat més de 9.000 tirs en la meva carrera. 26 cops han confiat en mi per llançar el tir guanyador i l'he fallat. He fallat una vegada i una altra en la meva vida. I és per això que vaig tenir èxit".

I Iker ho ha canviat per aquest text en el seu compte Twitter:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut