Issinbàieva vol presidir la Federació Russa d'Atletisme
Atletisme

Ielena Issinbàieva presenta la seva candidatura per presidir la Federació Russa d'Atletisme

L'exsaltadora de perxa haurà de lluitar amb tres candidats més en unes eleccions que es faran el 9 de desembre: l'actual president, Dmitri Xliajtin; l'excampió olímpic de salt d'altura Andrei Sílnov i Mikhaïl Butov

Actualitzat

L'exsaltadora de perxa russa, Ielena Issinbàieva, s'ha postulat com a candidata a presidir la Federació Russa d'Atletisme. Issinbàieva es va retirar fa dos mesos de la competició i va ser exclosa dels Jocs Olímpics de Rio dins el paquet d'esportistes russos que no van poder competir per l'escàndol de dopatge d'estat.

Issinbàieva haurà de lluitar amb tres candidats més en unes eleccions que es faran el 9 de desembre: l'actual president, Dmitri Xliajtin; l'excampió olímpic de salt d'altura, Andrei Sílnov, i Mikhaïl Butov.

Issinbàieva, que va intentar fins a l'últim moment participar a Rio tot i la prohibició de la IAAF, va avançar que, després de ser exclosa de la que havien de ser els seus cinquens i últims Jocs, no tenia sentit seguir competint. "Després del naixement del meu fill els Jocs de Rio encara tenien sentit. He sacrificat un temps que podia haver estat amb el meu fill. I ara aquest somni me l'han arrabassat. Tinc ja 34 anys i trio a la família", ha sentenciat.

Issinbàieva, doble campiona olímpica a Atenes i Pequín, i bronze a Londres, aspirava a penjar-se la seva tercera medalla d'or a Rio, per a la qual cosa comptava amb la segona millor marca de l'any a l'aire lliure (4,90 metres).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut