Olivier Dacourt, Zoumana Camara, Zlatan Ibrahimovic i Maxwell durant un sopar aquest cap de setmana a París
Barça

Ibrahimovic mostra suport als seus excompanys del PSG abans del partit contra el Barça

El davanter suec, que havia jugat al Barça durant un any abans d'estar al PSG quatre temporades, va aprofitar els dies lliures que li va donar el seu tècnic per visitar París

Joan CaubetActualitzat

A pocs dies del partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, on el París Saint-Germain visita el Camp Nou per intentar mantenir el resultat de l'anada i poder classificar-se, els jugadors de l'equip parisenc han rebut la visita del seu excapità Zlatan Ibrahimovic. El davanter suec del Manchester United ha aprofitat els dies lliures que li va donar el seu tècnic, José Mourinho, per viatjar a la capital francesa i donar suport als seus excompanys.

Abans d'afrontar una setmana clau pel futur de dos clubs on havia militat el suec, Ibra va decidir visitar, entre d'altres, Marco Verratti i Blaise Matuidi, i anar a sopar amb Zoumana Camara, entrenador adjunt del PSG, Maxwell, el lateral brasiler, i l'exfutbolista Olivier Dacourt. Ibrahimovic va estar quatre temporades al PSG (2012-16) i només una al Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut