Barça

Ibrahimovic estarà una setmana de baixa i es perdrà la tornada contra la Cultural Lleonesa

El Barça va recuperar contra el Mallorca l'eficàcia golejadora però va perdre per lesió Zlatan Ibrahimovic. Això sí, el davanter suec no estarà gaire temps absent dels terrenys de joc. Ibra es va fer una elongació muscular a la cama esquerra que el mantindrà una setmana de baixa i per tant es perdrà el partit de tornada de la Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa. La bona notícia per a Pep Guardiola és que la lesió del suec coincideix amb una aturada a la Lliga. Per tant, Ibrahimovic ja estarà recuperat per al duel contra l'Athletic Club a San Mamés. D'altra banda, Xavi Hernández va igualar Carles Rexach com el segon jugador de la història del Barça amb més partits a la Lliga, amb un total de 328.

Actualitzat
Zlatan Ibrahimovic estarà aproximadament una setmana de baixa després de confirmar-se que té una elongació al múscul semitendinós de la cama esquerra. El suec es va lesionar en el tram final del partit, en la jugada que va originar el primer penal a favor del Barça en tota la temporada.

El suec va notar una molèstia a la cama esquerra i ràpidament es va dirigir a la banqueta, on Pep Guardiola el va instar a no forçar. Encara que va poder acabar el partit, el suec estarà de baixa entre cinc i set dies, i per això no podrà participar en la tornada de la Copa del Rei, aquest dimarts contra la Cultural Lleonesa al Camp Nou. La bona notícia per a l'equip blaugrama és que Ibrahimovic no es perdrà cap partit de Lliga, ja que el cap de setmana vinent no hi haurà competició de Primera Divisió.

Xavi iguala Rexach com a segon jugador amb més partits de Lliga

Xavi Hernández es va convertir ahir en el segon jugador amb més partits de Lliga en la història del Barça, amb un total de 328. Només Migueli, el futbolista amb més aparicions oficials amb l'equip, supera Xavi en partits de la màxima categoria com a barcelonista. El defensa central, que va jugar al Barça entre els anys 1973 i 1989, va sumar un total de 391 partits. Xavi iguala Carles Rexach en la segona posició d'històrics, per davant de Guillermo Amor (311) i de Carles Puyol, que ha disputat 308 partits de Lliga. En les seves 11 temporades a Primera amb el Barça, Xavi ha aconseguit un total de 33 gols.

Henry marca sis mesos després

Thierry Henry va tornar marcar un gol oficial amb el Barça sis mesos després dels seus últims gols, els dos que li va fer en Lliga al Reial Madrid l'any passat al Santiago Bernabéu, en el 2-6 del 2 de maig. Des d'aleshores, Henry, que va acabar aquell partit lesionat, no aconseguia marcar amb l'equip blaugrana, i per aquest motiu va celebrar el gol amb una ràbia especial, i fins i tot va colpejar el pal dret de la porteria del Mallorca.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut