Iago Aspas lluita amb el valencianista Martín Montoya en l'últim partit del Celta (EFE)
Futbol

Iago Aspas substitueix Diego Costa en la convocatòria de la selecció espanyola

El futbolista del Celta s'incorporarà al grup després que el davanter del Chelsea no ha pogut superar els seus problemes físics

Marc BéjarActualitzat

Julen Lopetegui ha citat d'última hora Iago Aspas en el lloc del lesionat Diego Costa en la convocatòria de la selecció espanyola. L'hispano-brasiler, que ha realitzat treball específic els darrers entrenaments amb el combinat espanyol, no ha pogut recuperar-se dels seus problemes físics i es perdrà els compromisos davant Macedònia i Anglaterra.

Aspas s'estrena així en una llista amb Espanya després de protagonitzar un gran inici de temporada. El gallec suma ja 6 gols a la lliga, un rendiment que li ha valgut per ser l'alternativa a Costa. El davanter del Celta de Vigo espera poder debutar en un dels dos partits que disputaran els espanyols en aquesta aturada. La primera oportunitat serà aquest en el partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018 aquest proper dissabte a Granada. Tres dies més tard, la selecció de Lopetegui visitarà Wembley en un amistós contra Anglaterra.

Anar al contingut