Lotus té el volant més desitjat. (Foto: Reuters)
Fòrmula 1

Hülkenberg, Pérez i Maldonado lluiten pels millors volants

Els pilots que encara no tenen el volant assegurat pel pròxim Mundial estan lluitant de valent per aconseguir el millor lloc i per no quedar fora de la F1. Nico Hülkenberg, Sergio Pérez i Pastor Maldonado s'han concentrar en el millor equip amb places lliures, que és Lotus, però no descarten altres equips com Sauber o Force India que poden tenir més possibilitats en el proper Mundial

Actualitzat

Els pilots que encara no tenen el volant assegurat pel pròxim Mundial estan lluitant de valent per aconseguir el millor lloc i per no quedar fora de la F1. Nico Hülkenberg, Sergio Pérez i Pastor Maldonado s'han concentrat en el millor equip amb places lliures, que és Lotus, però no descarten altres equips com Sauber o Force India que poden tenir més possibilitats en el pròxim Mundial.

L'equip Lotus està pendent de l'entrada d'un inversor, el grup Quantum, que donaria solució a molts dels problemes econòmics que l'escuderia. Si això fos possible, el pilot 'més estimat pels homes de l'equip que dirigeix Eric Bouiller, és Nico Hülkenberg, que també coincideix amb les preferències de Quantum. Aquest grup inversor, que prové dels països de l'Orient Mitjà, encara que no ha materialitzat la seva entrada a Lotus que s'estima els podria significar un 35% de les accions. Pastor Maldonado, que deixarà l'equip Williams era un altre pilot que trucava la porta, en el seu cas amb l'ajut d'aportacions econòmiques del seu País, Veneçuela. El segon pilot preferit per Lotus seria Sergio "Checo" Pérez, acomiadat de McLaren, que, per la seva banda, pot arribar amb diners provinents d'una de les empreses que pertanyen al multi milionari mexicà Carlos Slim. Maldonado també ha reconegut estar negociant amb l'equip Sauber, en el que Perez podria substituir al seu amic també mexicà Esteban Gutiérrez. Force India, que l'any que ve disposarà de motors Ferrari, també ha estat negociant amb els responsables dels tres pilots.

Anar al contingut