Shuhei Nakamoto, vicepresident executiu d'HRC
Motociclisme

HRC assegura que la telemetria de la moto de Márquez demostra que Rossi el va empènyer fora de la pista

El vicepresident executiu d'HRC, Shuhei Nakamoto, explica en una entrevista a la pàgina web del fabricant japonès que el fre de Márquez va quedar bloquejat per una puntada de Rossi, que el va tirar intencionadament fora de la pista

Actualitzat

El vicepresident executiu de l'equip Honda Racing Corporation (HRC), el japonès Shuhei Nakamoto, ha posat a disposició de la Federació Internacional de Motociclisme i dels organitzadors del mundial de MotoGP la telemetria de Marc Márquez a Sepang. En una entrevista que ha fet pública la pàgina web del fabricant japonès, Nakamoto assegura que es pot demostrar que Márquez va quedar amb el fre bloquejat per una puntada de Valentino Rossi.

"En el Gran Premi de Malàisia, Rossi va tirar intencionadament Márquez fora de la traçada de la carrera i va provocar la seva caiguda. Direcció de carrera li va imposar una sanció per aquest acte i la FIM ho va confirmar", comença explicant Shuhei Nakamoto, que fa una exposició clara dels fets de Sepang, ja que assegura que parlar sobre suposicions "incrementa l'atmosfera negativa que tenim ara mateix i no canvia la realitat del que va passar".

El vicepresident executiu d'HRC és contundent quan afirma que "Valentino va empènyer intencionadament Marc cap a l'exterior de la pista, cosa que no està permesa per les normes. Per tant, en Marc no va tenir una altra opció que evitar-ho i les dades de la seva moto confirmen que la palanca del fre davanter rep de sobte un impacte que bloqueja el pneumàtic davanter, que és la raó del seu accident", confirma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut