Fórmula 1

Horner diu que no hi ha cap conspiració contra Webber

El director esportiu de l'equip Red Bull, Christian Horner, ha assegurat que no hi ha cap conspiració contra Mark Webber, pilot de l'equip, que ha viscut problema rere problema en el cap de setmana del Gran Premi de la Xina. Segons Horner, la intenció de l'equip és aconseguir tenir els seus cotxes i pilots tan ben classificats com sigui possible i ha dit que era una ximpleria pensar que l'equip havia provocat aquests problemes.

Actualitzat
El director esportiu de l'equip Red Bull, Christian Horner, ha assegurat que no hi ha cap conspiració contra Mark Webber, pilot de l'equip, que ha viscut problema rere problema el cap de setmana del Gran Premi de la Xina. Segons Horner, la intenció de l'equip és aconseguir tenir els seus cotxes i pilots tan ben classificats com sigui possible i ha dit que era una ximpleria pensar que l'equip havia provocat aquests problemes.

Webber va arribar molt enfadat al Gran Premi de la Xina després que el seu company Sebastian Vettel l'hagués avançat oblidant les ordres d'equip en el Gran Premi de Malàisia, que podria haver guanyat. Vettel va demanar primer disculpes a l'equip, però en arribar a la Xina va explicar que si es tornava a presentar una situació semblant actuaria de la mateixa manera. Després, en els entrenaments de classificació Webber no va poder passar a la Q3 perquè els mecànics de l'equip no li havien posat la quantitat de gasolina suficient i es va quedar aturat al bell mig del circuit. A més, va ser penalitzat pels comissaris i va ser relegat a l'última posició de l'engraellat de sortida. D'aquesta manera, Vettel i Webber van quedar lluny l'un de l'altre.

El pilot australià va prendre la sortida des de boxs i va començar una remuntada espectacular. Quan ja era molt a prop de Vettel, va xocar amb Jean-Éric Vergne. El seu equip el va obligar a entrar al box per substituir el frontal, tot i que el pilot va explicar per ràdio que el cotxe anava . Els mecànics també van canviar els pneumàtics, i un d'ells es va desprendre del cotxe perquè no havia estat ben fixat. Webber va haver d'abandonar la cursa.

Al final del Gran Premi, el pilot australià no va fer cap comentari contra l'equip, però va dir que havia de pensar en tot el que havia passat. En unes declaracions que va fer un dia abans a les televisions, Webber va donar a entendre que aquesta serà la seva última temporada a Red Bull.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut