Cristóbal Montoro durant una roda de premsa aquest any a Madrid (Reuters)
Cristóbal Montoro durant una roda de premsa aquest any a Madrid (Reuters)
Futbol

Hisenda reclama 52 milions d'euros als principals clubs espanyols, entre ells Barça i Madrid

Segons avança "El Confidencial", l'Agència Tributària demana el pagament de les comissions a representants de jugadors durant els últims exercicis

Marc BéjarActualitzat

El món del futbol torna a topar amb la fiscalitat. Segons avança "El Confidencial", l'Agència Tributària reclama un total de 52 milions d'euros a cinc clubs de la lliga espanyola per la suposada tributació irregular de les comissions que han pagat a representants de jugadors durant els darrerers exercicis. Els afectats són Barça, Madrid, Atlètic de Madrid, Sevilla i València, que ja han afrontat les quotes exigides per l'organisme dirigit per Cristóbal Montoro, tot i que tenen intenció de recórrer la sanció, segons assegura el mitjà. 

Hisenda considera que els professionals encarregats de representar els futbolistes treballen per als jugadors i, per tant, són ells qui han d'abonar la totalitat dels seus serveis, i no els clubs, com passava fins ara. D'aquesta manera, la recaptació estatal és superior, així com la despesa per als clubs. El FC Barcelona és el més perjudicat per aquest nou criteri fiscal, amb una multa que arriba als 17 milions d'euros, un més que el Reial Madrid, sumats els interessos i la mateixa sanció.

 

 

 

Anar al contingut