Cristiano Ronaldo, denunciat per Hisenda per haver defraudat vuit milions d'euros (Reuters)
Cristiano Ronaldo, denunciat per Hisenda per haver defraudat vuit milions d'euros (Reuters)
Madrid

Hisenda considera provat que Cristiano va defraudar 15 milions entre el 2011 i el 2014

Aquesta investigació ja és en mans de la Fiscalia de Delictes Monetaris perquè decideixi si actua judicialment contra el jugador del Reial Madrid

RedaccióActualitzat

La Secció de Delictes Econòmics de la Fiscalia Provincial de Madrid investiga si hi ha delicte fiscal en la denúncia de l'Agència Tributària contra el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo per presumptament defraudar 15 milions d'euros en quatre anys, des del 2011 al 2014, segons informa Europa Press.

Alguns mitjans ho publiquen aquest dijous en portada. Cristiano no va tributar una part important dels seus ingressos per la comercialització dels drets d'imatge. Els fiscals hauran de presentar la querella contra el portuguès abans del 30 de juny, que és quan prescriuria el delicte de l'any 2011.

El futbolista portuguès podria haver incorregut en un delicte fiscal el 2011, que comporta penes de presó d'un any, i en dos delictes fiscals més agreujats el 2012 i el 2013, en superar les quotes presumptament defraudades els 600.000 euros. Aquests dos delictes comporten penes de presó de dos a sis anys per a cadascun d'ells.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut