Futbol

Hierro: "És un repte bonic i apassionant. L'accepto amb valentia"

El nou seleccionador espanyol accepta el càrrec com un "acte de responsabilitat" després de la destitució de Julen Lopetegui

Actualitzat

Fernando Hierro ha manfiestat que no s'hauria perdonat mai no acceptar el repte de dirigir, en aquests moments de crisi, la selecció espanyola. "És un repte bonic i apassionant. Les circumstàncies són les que són i accepto el repte amb valentia", ha dit el nou entrenador d'Espanya. 

L'excapità del Reial Madrid i de la selecció espanyola ha assegurat en tot moment que s'ha de passar pàgina quant a l'afer Lopetegui i centrar-se en la competició. "Tenim l'obligació de ser positius i no parlar constantment del que ha passat", ha anant repetint Hierro durant la roda de premsa de la seva presentació.

Fernando Hierro ha volgut deixar clar que ell té "la consciència molt tranquil·la" i que pot "mirar als ulls a tothom". Espanya té totes les "condicions per competir bé" en aquest Mundial, que comença divendres per al seu equip en un partit contra Portugal. "Si no estigués convençut que podem fer un gran Mundial, no seria aquí", ha dit l'andalús. 

Hierro, que ha parlat amb tots els jugadors i els treballadors de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) desplaçats a Rússia, ha vist els futbolistes "il·lusionats" i ha apel·lat a la maduresa de tothom per superar aquest moment de crisi. També ha volgut deixar clar, però, que no pot "tocar en dos dies dos anys de treball" i ha reconegut que no té gaire "capacitat de canvi".

Per la seva banda, Luis Rubiales, president de la RFEF, que acompanyava Hierro en la roda de premsa, ha donat les gràcies al nou tècnic per acceptar el repte de dirigir l'equip en aquest Mundial i ha assegurat que "els jugadors han acceptat encantats" Hierro i que "l'han rebut amb els braços oberts."

Rubiales ha remarcat que ha actuat amb "responsabilitat" i tot el personal de la Federació "ha tancat files amb Fernando". El directiu, que ha confessat que pateix una gastroenteritits quan li han comentat que se'l veia afectat, ha declarat que se sent fort malgrat el mal moment i que ha hagut de prendre una decisió "molt dura", però que "al davant dels diners, hi ha els valors".

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut