Heynckes podria continuar entrenant. (Foto: Reuters)
Barça

Heynckes felicita Guardiola, però no té intencions de retirar-se

L'actual entrenador del Bayern de Munic ha felicitat Pep Guardiola pel seu fitxatge per l'entitat bavaresa. Pel que fa al seu futur professional, ha aclarit que no té clar que es vulgui retirar, i que en cas de decidir-ho, seria ell mateix qui ho anunciaria.

Actualitzat
L'actual entrenador del Bayern de Munic, Jupp Heynckes, ha valorat el fitxatge de Pep Guardiola pel club bavarès i també ha aclarit alguns aspectes sobre el seu futur professional.

El tècnic ha volgut felicitar el seu successor i s'ha mostrat convençut que el Bayern "és el millor equip europeu al qual podia anar" .

Pel que fa al seu futur, ha donat a entendre que no és segur que deixi el món del futbol. En el mateix comunicat en el qual s'anunciava la incorporació de Pep Guardiola, el club donava per fet que Heynckes es retiraria al final d'aquesta temporada, quan s'acaba el seu contracte.

"Plego al Bayern, però no és correcte que hagi dit que acabaré la meva carrera", ha aclarit l'entrenador de 67 anys. "Quan el moment arribi, seré jo mateix qui s'encarregui d'anunciar-ho."

El Bayern va acabar el curs sense haver guanyat cap títol, la qual cosa es va viure amb disgust en els despatxos de l'entitat. Aquestes declaracions han enrarit una mica el clima d'alegria que es viu ara a Munic per l'arribada de Guardiola. El president, Uli Hoeness, va reconèixer dijous a la televisió pública ZDF que a Heynckes li hagués agradat seguir un any més al club i li va agraïr que hagi facilitat el relleu "sense fer cap espectacle".
Anar al contingut