Hernán Pérez,en una imatge d'arxiu (EFE)
Espanyol

Hernán Pérez torna a la llista de l'Espanyol contra l'Alcorcón completada amb jugadors del filial

A més del paraguaià, els jugadors del B Andrés Prieto i Marc Navarro són les novetats en la convocatòria de Quique Sánchez Flores

Actualitzat

L'Espanyol juga aquest dijous (21.00) el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Alcorcón. Quique Sánchez Flores podrà comptar finament amb Hernán Pérez per a aquest partit, mentre que encara no pot recuperar Leo Baptistao ni Víctor Sánchez. A més, Javi López, amb molèsties, i Diego López, que es va lesionar en el derbi, s'uneixen a la llista de baixes.

Per suplir el porter gallec, el tècnic blanc-i-blau ha recorregut al porter del filial Andrés Prieto, que no és ni molt menys l'únic del B que apareix en la llista. Als habituals Aarón Martín i Marc Roca s'hi afegeixen Óscar Melendo i Marc Navarro. L'eliminatòria està empatada (1-1) després del partit d'anada. 

La llista completa la formen: Roberto, Andrés Prieto; Marc Navarro, David López, Óscar Duarte, Diego Reyes, Rubén Duarte, Aarón; Javi Fuego, Diop, Marc Roca, Hernán, Melendo, Jurado, Reyes, Piatti, Caicedo, Gerard i Álvaro Vázquez.

Anar al contingut