Hernán Pérez, durant la roda de premsa a la Ciutat Esportiva (www.rcdespanyol.com)
Espanyol

Hernán Pérez: "No hi ha ansietat, l'equip està treballant bé"

El futbolista paraguaià de l'Espanyol ha assegurat en roda de premsa que el vestidor està "molt bé" anímicament i ha destacat la millora de l'equip en els últims partits malgrat els resultats negatius

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Hernán Pérez ha explicat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que, malgrat els resultats negatius d'aquest inici de temporada, "no hi ha ansietat", ja que diu que l'equip està treballant bé i la victòria ha d'arribar. 

El paraguaià ha insistit que el vestidor està molt bé anímicament. "He vist els companys tranquils i amb ganes. Contra el Vila-real (aquest diumenge) volem deixar els tres punts a Cornellà-el Prat. Tant de bo a partir d'aquest partit comencem a sumar victòries", ha assegurat.

Hernán Pérez ha destacat la millora de l'equip en els últims compromisos: "Els jugadors han agafat bé la idea del tècnic i es va plasmant en cada partit. Gairebé tots els compromisos els hem treballat bé, vam tenir mala sort. Hem anat al davant i els últims minuts ens han marcat. Tot anirà millor."

D'altra banda, l'extrem blanc-i-blau ha recordat el seu pas pel Vila-real, el club que el va portar a Espanya el 2009. "El temps que vaig ser aquí vaig aprendre molt. Sé que hem de fer les coses bé per guanyar aquest rival, és un dels equips que juga al toc", ha explicat.

 

Anar al contingut