Espanyol

Hernán Pérez: "No hem de pensar tant en Europa"

El paraguaià prefereix treure's pressions i només pensa en el partit contra l'Alabès de dissabte al migdia

Actualitzat

Contra el Betis va descansar i, a San Mamés, va començar veient el partit des de la banqueta, però Hernán Pérez no està gens preocupat i prefereix invertir tots els esforços en el partit de dissabte contra l'Alabès: "Em sento descansat i millor després de l'aturada per seleccions. Vaig arribar molt cansat. El míster em va dir que estigués tranquil. Vaig tornar una mica tocat del turmell, però ja estic bé".

Pensar en el grup en lloc d'un mateix, l'esperit d'equip del paraguaià i la seva implicació amb l'Espanyol queda molt clara. Cap inconvenient si li toca seure a la banqueta si això ha d'ajudar l'equip. En tot cas, l'última decisió la té l'entrenador i Hernán sap que hi ha prou talent entre els seus companys com perquè no ho tingui gens fàcil: "Hi ha moltes opcions a la plantilla. Tothom treballa molt per tenir minuts. Podríem tenir diferents onzes i hi ha molts jugadors que poden ocupar diferents posicions."

En aquesta recta final de la Lliga, cada partit es pot convertir en una final, sobretot si tens opcions d'aconseguir un premi com pot ser una plaça europea per a la pròxima temporada. En aquest sentit, el paraguaià prefereix tocar de peus a terra i no fer volar coloms: "No hem de pensar tant en Europa. Hem d'anar pas a pas i quan acabi la competició ja veurem en quina posició acabem. Estem en una molt bona línia. Ens hem de concentrar en el partit de dissabte. Hem de sumar tots els punts possibles."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut