Hernán Pérez, durant la roda de premsa després de l'entrenament (rcdespanyol.com)
Espanyol

Hernán Pérez: "L'Espanyol ara mateix està creixent i espero que tractem de ser un equip gran"

El jugador paraguaià de l'Espanyol ha destacat la renovació de la plantilla que està duent a terme la direcció esportiva i ha afirmat que "ens estem reforçant i aquesta temporada ens anirà molt bé"

Actualitzat

Hernán Pérez ha assegurat, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que en aquesta temporada intentaran ser un Espanyol gran i ha explicat que el club està creixent i espera que això es transmeti en els partits. "L'Espanyol ara mateix està creixent i espero que això es transmeti també en els partits i tractem de ser un Espanyol gran", ha desitjat.

El jugador paraguaià ha destacat la renovació de la plantilla que està duent a terme la direcció esportiva i ha afirmat que "ens estem reforçant i aquesta temporada ens anirà molt bé". Hernán Pérez ha explicat que els reforços "vénen per sumar" i ha insistit que tots els components volen que "l'Espanyol estigui al capdamunt".

El migcampista està disposat a seguir sent un futbolista important a l'onze blanc-i-blau: "He demostrat el que puc donar al club i ho seguiré fent en el dia a dia, en cada entrenament. Cal guanyar-se un lloc", ha subratllat.

D'altra banda, l'internacional paraguaià ha comentat que el tècnic, Quique Sánchez Flores, aposta per un plantejament tàctic que el pot afavorir. "Intentem arribar a l'àrea de forma ràpida per banda. És una de les meves característiques, així que estic content en aquest aspecte", ha assenyalat. 

El futbolista ha explicat que estan vivint una pretemporada "dura", encara que ho fan il·lusionats. "Això ens servirà per arribar als partits de Lliga en forma. Hi ha més intensitat de treball ara que a aquestes alçades durant el curs passat", ha comentat el jugador blanc-i-blau. 

Anar al contingut