Reial Madrid

Hernán Crespo és el davanter més ben col·locat per substituir la baixa del lesionat Van Nistelrooy

El Reial Madrid vol incorporar un davanter centre al més aviat possible. Tenint en compte que la lesió de Van Nistelrooy és de llarga durada, els blancs aniran al mercat d'hivern per fitxar. A hores d'ara, el més ben col·locat és Hernán Crespo. El Madrid pretén una cessió fins a final de temporada amb opció de compra. Crespo, de 33 anys, forma part de la plantilla de l'Inter de Milà però no compta per a José Mourinho. El davanter argentí podria jugar la Champions. Tévez, Diego Milito i Huntelaar són les altres alternatives de què disposa el club blanc.

Actualitzat
A la "casa blanca" ja comencen a sonar alguns noms en la posició de 9, fet que animarà força el mercat d'hivern. Un dels jugadors que ha aparegut en l'òrbita blanca és l'argentí del Manchester United Carlos Tévez, que ja va interessar-los aquest estiu i que aquest any s'ha vist perjudicat per l'arribada de Berbatov a l'equip. Les males relacions entre el club madrileny i els "diables vermells", però, podrien obstaculitzar les negociacions.

Diego Milito, un vell conegut de la Lliga espanyola, és una de les alternatives. Actualment juga a les files del Gènova, on ha marcat nou gols en deu partits. El seu bon rendiment fa pensar que club genovès no es desfaria del davanter si no és que arriba una oferta estratosfèrica que ara sembla improbable.

Un reforç de luxe seria Hernán Crespo, de 33 anys. ara mateix el més ben col·locat per convertir-se en el recanvi de l'holandès. Amb experiència contrastada i una capacitat golejadora innegable, podria estar disposat a deixar l'Inter, on gairebé no té oportunitats. A més, encara no ha debutat aquesta temporada a Europa i, per tant, a diferència de Tévez, podria jugar la Champions.

Però també hi ha alternatives de futur com Dzagoev, del CSKA, o Lajic, del Partizan, però, sobretot, com Jan Huntelaar. El seu suposat preacord amb l'Arsenal anglès en complica el fitxatge, però està clar que el davanter holandès demana, amb gols, jugar en una gran lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut