Futbol

Hèrcules-Barça, Alcorcón-Espanyol i Nàstic-Alabès, als setzens de final de la Copa del Rei

Els tres representants catalans als setzens de final de la Copa del Rei ja coneixen els seus rivals. El Barça, defensor del títol, se les haurà amb l'Hèrcules, de Segona B

Actualitzat

El Barça començarà la defensa de la Copa del Rei en un camp que fa temps que no trepitja, el Rico Pérez d'Alacant. L'equip blaugrana s'ha vist aparellat amb l'Hèrcules, un equip que havia militat a Primera però que ho fa actualment al grup 3 de la Segona B. Com a tal, és un dels rivals del Barça B, que ja es va imposar a l'equip alacantí (1-3) en la segona jornada del present campionat de Lliga. 

També l'Espanyol entra als setzens de final de la competició. L'equip blanc-i-blau s'ha vist aparellat amb l'Alcorcón madrileny, de Segona Divisió. 

El Nàstic de Tarragona, que va accedir als setzens després d'eliminar el Rayo Vallecano a la tanda de penals, mesurarà les seves forces amb el Deportivo Alabès

Les dates de referència dels setzens de final són el 30 de novembre per als partits d'anada i el 21 de desembre per als de tornada. 

Aparellaments dels setzens de final :

Cultural Leonesa-Reial Madrid

Toledo-Vila-real

Formentera-Sevilla

Hèrcules-Barça

Guijuelo-At.Madrid

Racing-Athletic

UCAM Múrcia-Celta

Còrdova-Màlaga

Valladolid-Reial Societat

Osca-Las Palmas

Gimnàstic-Alabès

Alcorcón-Espanyol

Granada-Osasuna

Leganés-València

Betis-Deportivo

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut