Ciclisme

Heras és el nou líder de la Titan Desert després de l'etapa reina, que ha guanyat el català Gonzalo

Cop d'autoritat de Roberto Heras (Gaes1) en l'etapa reina de la Titan Desert 2012 en què s'ha situat com a sòlid líder, després que Luis Leao Pinto (Esteve1) patís una important avaria en una jornada en què s'ha imposat el català Eduard Gonzalo (Gaes18). Heras camina amb pas ferm cap al seu quart títol de campió de la Titan Desert després de la disputa de l'etapa reina, entre Tourza i Alnif, de 101 quilòmetres i amb un desnivell de més de 2.000 metres, i ja avantatja el segon classificat, el portuguès Pinto, en 18 minuts i 26 segons.
Una avaria ha allunyat el portuguès de la lluita per mantenir el liderat, quan en el descens de l'últim port ha trencat la cadena, i malgrat que els seus companys d'escapada, Heras i Gonzalo, han aixecat el peu, la gravetat del problema mecànic l'ha condemnat a perdre una minutada.

L'etapa, amb final a Alnif, se l'han acabat disputant Heras i el seu company d'equip Gonzalo, que en els anteriors dies va estar treballant per al de Béjar, i que ha vist com el recompensava en no disputar-li l'esprint final i obtenir així la victòria. Un treballat triomf per al mataroní, un excorredor professional amb passat en equips francesos com l'Agritubel, que es va apuntar a última hora a la Titan, fa 15 dies després de rebre una trucada de l'equip d'Heras, el Gaes.

NOTÍCIES RELACIONADES