Futbol

Henry iguala el rècord de Platini com a màxim golejador de la selecció francesa

Thierry Henry ha igualat el rècord de Michel Platini com a màxim golejador de la història de la selecció francesa amb 41 dianes. El davanter del Barça ha col·laborat amb un gol al triomf contra les illes Fèroe per 0-6. Els altres blaugrana, Thuram i Abidal, han fet parella a l'eix de la defensa francesa. Els de Raymond Domenech continuen darrere d'Escòcia, que ha resolt al seu favor la visita d'Ucraïna (3-1). Portugal, amb Deco titular, ha guanyat 0-2 Azerbaidjan, mentre que Gudjohnsen ha fet dos gols en la derrota d'Islàndia contra Letònia (2-4).

Actualitzat

En el grup E, Anglaterra ha superat còmodament Estònia per 3-0 amb gols de Wright-Phillips, Rooney i Rähn en pròpia porteria. En el G, la sorpresa ha estat la derrota d'Holanda per 1-0 davant Romania. Malgrat la derrota, els "orange" encara ho tenen tot de cara per classificar-se com a segons.

Itàlia ocupa la segona plaça del grup B en vèncer Geòrgia per 2-0. Alemanya ja s'ha classificat per a l'Eurocopa tot i empatar a zero amb Irlanda i qui també té la classificació a tocar és Croàcia, que s'ha imposat a Israel per la mínima 1-0.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut