Barça

Henry és dubte seriós per jugar el partit contra el Dinamo de Kíev

Després de la treballada victòria contra el Màlaga, la plantilla del Barça va tornar als entrenaments, perquè demà tornen a jugar, en aquest cas en partit de Champions, al Camp Nou contra el Dinamo de Kíev. Un cita important on els blaugranes esperen que no els passi factura el desgast d'un partit tan travat com el de La Rosaleda. Henry i Txigrinski, lesionats, es van entrenar al marge del grup, mentre que Ibrahimovic, Xavi, Alves i Messi ho van fer al gimnàs. El francès és dubte per una elongació a l'abductor esquerre, mentre que Txigrinski estarà tres setmanes de baixa per una distensió al lligament de la ròtula de la cama esquerra.

Actualitzat
Al voltant de la una de la matinada arribaven a l'aeroport del Prat procedents de Màlaga, i diumenge al matí ja eren a la Ciutat Esportiva per fer un nou entrenament. I és que, després del duríssim compromís de Lliga contra el Màlaga, els homes de Pep Guardiola disputen dimarts la segona jornada de la Lliga de Campions. Aquest cop el rival serà el Dinamo de Kíev, que arribarà al Camp Nou com a líder del grup F.

Com és habitual l'endemà d'un partit, els titulars van fer treball de recuperació, excepte Ibrahimovic, Alves, Messi i Xavi, que es van quedar al gimnàs fent un treball més específic. D'altra banda, Thierry Henry i Dmitro Txigrinski, que van acabar lesionats al matx de La Rosaleda, van passar proves mèdiques per confirmar l'abast de les lesions. El francès, que va notar una punxada a l'abductor de la cama esquerra, té una elongació i és dubte per enfrontar-se amb el conjunt ucraïnès. Txigrinski, que no pot disputar la Lliga de Campions, estarà tres setmanes de baixa per una distensió al lligament de la ròtula de la cama esquerra.

La gran preocupació dels blaugrana és el gran desgast de l'equip a La Rosaleda, en un camp amb un terreny de joc en males condicions i un rival molt agressiu i que va jugar amb excessiva duresa. Eric Abidal no va voler criticar la feina de l'àrbitre, però sí que va ser contundent amb l'actitud del jugador del conjunt andalús Welligton, que no va parar de repartir puntades a tort i a dret als jugadors del Barça.

El lateral francès també va analitzar l'espectacular inici de Lliga dels dos màxims favorits al títol, el Barça i el Reial Madrid, que han sumat cinc victòries en les cinc primeres jornades del campionat. Tot i això, Abidal considera que el títol de Lliga no serà cosa de dos. "No s'ha d'oblidar que hi ha altres equips darrere que també poden guanyar la Lliga. Encara és d'hora per dir que només hi ha dos equips que lluitaran pel títol", va assegurar.
Anar al contingut