Kuzmic, un dels màxims anotadors de la Penya. (Foto: EFE)
Bàsquet

Henk Norel torna a casa amb el CAI en l'aniversari d'una Penya amb els dubtes de Kuzmic i Quezada

El CAI, un dels equips revelació de la temporada ACB visita Badalona aquest diumenge (11.50, en directe a Esport3) en el que significa el retorn de Henk Norel, un dels jugadors del planter verd-i-negre més estimats dels últims anys. Salva Maldonado podria recuperar Ognen Kuzmic després d'un mes i mig de baixa, en la jornada que viurà el 83è aniversari de la Penya.

Actualitzat
El CAI, un dels equips revelació de la temporada ACB, visita Badalona aquest diumenge (11.50, en directe a Esport3) en el que significa el retorn de Henk Norel, un dels jugadors del planter verd-i-negre més estimats dels últims anys.
 
L'holandès està jugant a un alt nivell aquest any a Saragossa i és un dels principals culpables que els seu equip es trobi en condicions molt favorables de classificació per als play-offs. Estan en el setè lloc, amb 14 victòries i 12 derrotes.
 
El FIATC Joventut, per la seva banda, arriba lluitant des de baix, però manté les esperances intactes (desena, amb 10/10). Guanyar als aragonesos seria un pas important, atès que es tracta d'un rival molt proper en la lluita pels play-off.
 
Salva Maldonado podria recuperar Ognen Kuzmic després d'un mes i mig de baixa. El pivot bosnià ja s'ha entrenat amb l'equip aquests últims dies i aquest dissabte li faran les últimes proves per confirmar la recuperació d'un traumatisme al peu dret amb edema ossi. Per contra, a última hora s'ha sabut que l'escorta Manny Quezada s'ha fet un esquinç al turmell en l'últim entrenament de l'equip i podria causar baixa.
 
A Badalona esperen bones notícies en el cap de setmana del seu aniversari. Aquest 30 de març fa 83 anys de la fundació de la Penya Spirit of Badalona, l'embrió original del Club Joventut de Badalona.
Anar al contingut