El jugador de l'Espanyol, Héctor Moreno, en una acció d'un partit (rcdespanyol.com)
El jugador de l'Espanyol Héctor Moreno, en una acció d'un partit (rcdespanyol.com)
Espanyol

Héctor Moreno: "Sóc feliç a l'Espanyol; a l'estiu veurem què passarà, però jo estic preparat per a una possible sortida"

El central de l'Espanyol ha afirmat, en una entrevista a ESPN Ràdio Fórmula, que de moment no s'ha donat cap situació per sortir del club, però a l'estiu "ja es veurà"

Actualitzat

Héctor Moreno ha explicat, en unes declaracions a ESPN Ràdio Fórmula, que ara per ara no pensa en una possible sortida de l'Espanyol, ja que està bé al club blanc-i-blau. "Sóc feliç a l'equip, però a l'estiu veurem què passa", ha afirmat el central mexicà en relació amb els rumors habituals que el situen fora del conjunt blanc-i-blau.

El futbolista també ha confessat que físicament està treballant molt davant d'un possible canvi d'aires que, tot i que no hi hagi hagut ocasió, Moreno el prepara. El jugador s'ha mostrat molt satisfet del seu estat de forma actual: "Estic més fort, més ràpid i més tranquil de cap i millor que abans de la lesió".

L'evolució que Moreno ha fet des que es va fracturar la tíbia en el mundial podria ser d'"ajuda a l'estiu, tot i que és complicat", ja que segons el defensa tot depèn de tres actors: "El club que vol vendre, el que vol comprar i el tema personal."

Anar al contingut