Héctor Moreno, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Hèctor Moreno, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Espanyol

Héctor Moreno no pot acabar un amistós amb Mèxic per culpa d'una antiga lesió que el pot deixar sense la Copa Or

Héctor Moreno, jugador de l'Espanyol, no va poder acabar el partit amistós que la selecció mexicana va disputar contra Costa Rica per culpa d'una antiga fractura al peu. Les proves mèdiques determinaran si pot jugar la Copa Or.

Actualitzat

El central de l'Espanyol Héctor Moreno, convocat per Mèxic per jugar la Copa Or, podria perdre's aquesta competició després de lesionar-se durant l'amistós de dissabte davant Costa Rica. L'espanyolista només va poder jugar la primera meitat en ressentir-se, segons el metge de la seva selecció, Gerardo Aguilar, "d'una antiga fractura que va tenir en el cinquè metatarsià del peu dret".

Moreno es va lesionar l'any 2008, quan jugava a l'Alkmaar holandès. El van operar i li van posar uns cargols. Segons el doctor Aguilar, el jugador podria estar experimentant un rebuig. Aquest dilluns el central se sotmetrà a unes proves a Houston, on Mèxic ha de disputar un amistós dimecres contra Hondures.

Aguirre recluta un preparador físic de l'Espanyol

Jaume Bartrés, preparador físic de l'Espanyol, deixa el càrrec per començar aquesta setmana una nota etapa en l'Al-Wahda d'Abu Dhabi. Bartrés coincidirà en el club dels Emirats Àrabs amb l'exentrenador de l'Espanyol Javier Aguirre.

Anar al contingut