Espanyol

Héctor Moreno: "Colotto és un gran jugador i té molta experiència a Europa."

Colotto ha estat el primer fitxatge de l'Espanyol aquest estiu. Un central solvent que pot fer un bon tàndem amb Héctor Moreno o bé amb Raül Rodríguez. El mexicà sap que s'haurà d'espavilar amb el nou competidor a l'eix de la defensa. Moreno parla molt bé de Colotto i creu que la seva aportació serà positiva per a l'equip.

Actualitzat
A Peralada, els nous atrauen tota l'atenció, i especialment Colotto, que ha rebut la benedicció dels companys, sobretot dels seus competidors en defensa, com Héctor Moreno: "Té molta qualitat. És un gran jugador, amb molta experiència. Ha estat temps jugant a Europa. El veig amb ganes d'aportar coses a l'equip".

Héctor Moreno és un dels homes que més van baixar de rendiment en la nefasta segona volta de l'Espanyol la temporada passada. Per tant, ara moltes mirades es fixaran en ell. Però ell ho accepta amb normalitat i s'estima més mirar al futur amb optimisme: "Es manté una bona part de l'equip. I ara tenim més experiència. Aquest any ha de ser millor. Estic molt content d'estar aqui. Ho donaré tot".

Anar al contingut