Héctor Herrera, en una acció durant el partit de Champions entre el Porto i la Juventus (Reuters)

Héctor Herrera, del Porto, mostra com li va quedar el peu després d'una falta durant el partit de Champions contra la Juventus

El jugador mexicà va rebre una falta de Lichtsteiner molt contundent que l'àrbitre només va castigar amb una targeta groga

Més enllà de la derrota a casa davant de la Juventus (0-2), el capità del Porto Héctor Herrera va veure com una acció molt contundent de Lichtsteiner en els primers minuts de la segona part només quedava castigada amb una targeta groga. El jugador, tot i sentir molèsties, va poder acabar el partit. Un cop al vestidor, en treure's la bota, Herrera es va sorprendre amb l'aparatosa ferida que tenia al peu i va demanar la intervenció dels serveis mèdics del club, que van haver de fer-li 17 punts de sutura.

El jugador es va fer una foto de com li va quedar el peu i, posteriorment, el president del Porto, Pinto da Costa, la va mostrar als mitjans de comunicació en una tensa roda de premsa.