El lateral català ha firmat la vinculació amb l'Arsenal fins al 2023 (arsenal.com)
El lateral català ha firmat la vinculació amb l'Arsenal fins al 2023 (arsenal.com)
Futbol

Héctor Bellerín renova amb l'Arsenal i es converteix en un dels jugadors més ben pagats de la plantilla

Davant dels interessos de Manchester City i Barça, l'Arsenal renova el lateral català fins al 2023 i el converteix en un dels jugadors més ben pagats de l'equip

Ramon AngladaActualitzat

L'Arsenal i el lateral català Héctor Bellerín han fet oficial aquest dilluns l'acord per l'ampliació de contracte del jove jugador. Bellerín encara tenia contracte per tres temporades més, però clubs com el Manchester City i el Barça li anaven al darrere. Davant d'aquest suposat interès, l'entrenador Arsène Wenger ha volgut blindar un dels jugadors amb més projecció del club londinenc.

El lateral català de 21 anys seguirà vinculat als "gunners" els pròxims sis anys i mig, fins al 2023, i passarà a cobrar 100.000 lliures (117.000 euros) la setmana. En total, Bellerín cobraria uns sis milions d'euros la temporada.

El club encara té pendent les renovacions de les estrelles Mesut Özil i Alexis Sánchez, però ha donat prioritat a aquesta operació. D'aquesta manera, l'Arsenal esborra qualsevol dubte sobre la continuïtat de Bellerín i el jugador català reafirma el seu desig de triomfar i seguir jugant a Londres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut