Bellerín, al final del partit després de lesionar-se contra el Tottenham (REUTERS)
Futbol internacional

Héctor Bellerín estarà un mes de baixa, després de lesionar-se contra el Tottenham

El lateral català de l'Arsenal es va lesionar a l'última jugada del derbi londinenc i es perdrà el partit d'aquest cap de setmana contra el Manchester United

Marc BéjarActualitzat

Arsène Wenger ha confirmat els pronòstics. Héctor Bellerín té una lesió al turmell i s'estarà al voltant d'un mes de baixa. El lateral català, que es va fer mal a l'última jugada del partit que l'Arsenal va empatar a l'Emirates contra el Tottenham (1-1), es perdrà el duel d'aquest cap de setmana a la lliga anglesa contra el Manchester United de José Mourinho. Els "gunners" són quarts, a dos punts del liderat, i avantatgen en sis els "red devils", que són sisens i podrien quedar despenjats en cas de sumar una nova derrota.

Bellerín, que havia viatjat a la concentració amb la selecció espanyola sub-21 de cara a la decisiva eliminatòria contra Àustria, va haver de tornar a Londres per culpa dels seus problemes físics. El seleccionador, Albert Celades, va cridar en el seu lloc Javier Manquillo, futbolista del Sunderland. Amb aquesta inoportuna lesió, el barceloní trenca una ratxa immaculada de partits jugats. Aquesta temporada no s'havia perdut cap minut de la Premier, i únicament va descansar a la darrera jornada de la Champions contra el Ludogorets.