Barça

Héctor Bellerín, el primer nom a la llista del FC Barcelona per reforçar la posició de lateral dret

Bellerín, format al futbol base del Barça, és el jugador més esmentat quan es parla del futur lateral dret blaugrana. Però n'hi ha d'altres

Actualitzat

El FC Barcelona ha jugat tota la temporada sense lateral dret específic. L'aposta de Luis Enrique ha estat Sergi Roberto, que abans de culminar la remuntada contra el PSG va complir la tasca amb una abnegació indiscutible però va mostrar, també, alguns problemes d'adaptació a una posició que no és la seva. I Aleix Vidal es va lesionar a Vitòria quan recuperava les seves millors sensacions, però tot i ser fitxat com a lateral, tampoc és aquesta la seva ubicació natural.

Héctor Bellerín, de l'Arsenal, és un dels noms presents a la llista per omplir aquest buit, i el que més portades ha acaparat. El Barça ha traslladat al jugador el seu interès, però encara no ha començat cap negociació ferma. El futur de Bellerín, d'altra banda, està molt lligat al del seu valedor, Arsène Wenger. L'entrenador alsacià, discutit per la seva afició, no té clara la seva continuïtat. Si Wenger marxa de l'Arsenal, l'adeu de Bellerín a Londres és més probable, però té altres pretendents, amb el Manchester City al capdavant, segons assegura l'entorn del català.

L'opció del valencianista Joâo Cancelo s'ha difuminat des del moment que, aquesta temporada, ha rendit més com a extrem dret, posició en la qual va jugar al Camp Nou, que com a lateral. La premsa anglesa ha apuntat també un interès per Cédric Soares, del Southampton. Des del club, però, no volen donar detalls de la llista, es mostren calmats i asseguren que volen centrar-se en el fet que l'equip repeteixi èxits abans de fer els primers passos.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut