Hazard durant un partit amb el Chelsea (Reuters)
Futbol

Hazard: "Jugar al Madrid és un somni que tinc des de petit"

El jugador belga Eden Hazard continua allargant els rumors que el situen vestit de blanc i elogia el club blanc

Actualitzat

Amb el Reial Madrid travessant una crisi golejadora, Eden Hazard s'ha tornat a acostar al club blanc amb declaracions mostrant-se totalment disposat a vestir la samarreta blanca en un futur proper. El belga, una de les estrelles del darrer Mundial de Rússia, ha assegurat que jugar al Madrid és un "somni que tinc des de petit".

Després del Mundial, l'actual jugador del Chelsea ja es va mostrar disposat a abandonar el club londinenc i posar rumb cap al Bernabéu, però el traspàs no es va arribar a concretar. "Vaig parlar després del Mundial i vaig dir que crec que és el moment per a un canvi, perquè vaig jugar un gran Mundial", ha afirmat el migcampista. A més, ha anunciat novetats sobre el seu futur: "No sé quan, però aviat parlarem sobre el meu futur".

Malgrat tot, Eden Hazard, que porta set gols en Lliga i és el màxim golejador de la Premier League, es mostra satisfet al club anglès: "Si me'n vaig seré feliç, però si em quedo també ho seré". El jugador va arribar al Chelsea l'estiu del 2012 i té contracte per una temporada i mitja més, fins al juny del 2020.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut