Hayden Paddon
Hayden Paddon derrapa en una pista de grava en la quarta jornada a l'Argentina (EFE)
Motor

Hayden Paddon resisteix la pressió de Sébastien Ogier i triomfa a les muntanyes del Ral·li de l'Argentina

El neozelandès obté la primera victòria de la seva carrera i Hyundai acaba amb el domini absolut que Volkswagen exercia aquesta temporada

Actualitzat

Hayden Paddon ha mantingut el lideratge del Ral·li de l'Argentina que va aconseguir dissabte i s'ha proclamat vencedor de la prova, la quarta de la tempora i la primera que no s'adjudica cap Volkswagen.

Malgrat un problema en el canvi de marxes del seu Hyundai, el neozelandès s'ha refet i ha aconseguit la primera victòria en la màxima categoria de ral·lis, que també és la primera d'un pilot del seu país des que es va començar a disputar el mundial ara fa 43 anys.

Paddon ha avantatjat en 14 segons el líder del campionat, Sébastien Ogier, mentre que el tercer va ser el seu company d'equip, Andreas Mikkelsen, que ha acabat a un minut i cinc segons després de quatre jornades a les Serralades de Córdoba.

D'aquesta manera, Ogier, el guanyador de les primeres dues proves de la temporada, a Montecarlo i Suècia, no ha pogut trencar la malastrugança que sempre li ha impedit guanyar en l'única prova sud-americana del calendari.

Dani Sordo, que havia començat dijous compartint el lideratge amb Ogier, ha acabat en el quart lloc, mentre que Mads Ostberg ha completat les cinc primeres posicions de la classificació.

Paddon també ha guanyat el Power Stage definitiu, adjudicant-se els tres punts extres. Sordo ha estat segon i Ogier, tercer.

Amb aquests resultats, Ogier continua líder amb 96 punts, seguit ara per Paddon amb 57; Ostberg es situa tercer amb 52; Mikkelsen, quart amb 48 i Sordo, cinquè amb 44.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut