Hamilton
Hamilton tornarà a veure elsrivals pel retrosivor en la recta de sortida (Reuters)
Motor

Hamilton sobrevola els esforços de Rosberg i es classifica en la "pole position" per al GP del Canadà

Alonso ha passat a la Q3 per tercera vegada seguida i sortirà desè, mentre que Sainz, accidentat, serà setzè; Vettel i els Red Bull tornaran a perseguir els Mercedes

Actualitzat

Lewis Hamilton ha fet el millor temps de la classificació per al Gran Premi del Canadà de Fórmula 1 i sortirà des de la "pole position" en la cursa de diumenge al circuit Gilles Villeneuve de Mont-real. El britànic ha fet un registre insuperable d'1:12,812 just a la meitat de la Q2, i, en els vuit minuts restants, l'únic que se li ha pogut acostar ha estat l'altre Mercedes, el de Nico Rosberg, a 62 mil·lèsimes.  El tercer ha estat Sebastian Vettel, que aquesta vegada no ha estat capaç de mantenir a ratlla els dos primers classificats del mundial, com havia fet en el tercer entrenament lliure.

Derrere del Ferrari han acabat els Red Bull, amb Daniel Ricciardo, quart, i un Max Verstappen millorat pel que fa al fiasco de Mònaco, cinquè.

Fernando Alonso ha aconseguit passar a la Q3 per tercera vegada seguida aquesta temporada i evidencia la millora del seu McLaren. Això sí, només ha pogut ser desè, superat per les últimes voltes ràpides de Valtteri Bottas i Kimi Räikkönen. Carlos Sainz no ha tingut gens de sort. Ha topat contra el mur de la recta just al principi de la segona tanda i ha deixat el Toro Rosso inutilitzat i s'ha quedat en el setzè lloc. L'accident del madrileny ha fet aparèixer la segona bandera vermella de la sessió, després de l'accident, al mateix mur i molt més espectacular, de Jolyon Palmer. Afortunadament, tos dos pilots n'han sortit sense cap mal físic.

De cara a diumenge, s'espera que hi hagi molta feina en l'estratègia dels equips. Durant aquesta sessió, pràcticament tots han utilitzat els pneumàtics ultratous, però la temperatura baixa a poc a poc a Mont-real i s'ha fet un pronòstic de pluja per a l'hora de la sortida de diumenge, amb la qual cosa els plans de molts pilots podrien canviar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut