Fórmula 1

Hamilton segueix desafiant els Red Bull i Ferrari en la primera sessió d'entrenaments lliures d'Hongria

En un ambient fred i plujós l'onzè gran premi de la temporada, el d'Hongria, ha començat amb els primers entrenaments lliures al circuit d'Hungaroning. Lewis Hamilton ha tornat a demostrar les millores experimentades en els McLaren i ha situat el seu cotxe en la primera posició. Darrere d'ell els habituals, el líder del Mundial Sebastian Vettel, segon, i Fernando Alonso, tercer. També Mark Webber, amb el seu quart lloc, ha certificat que els Red Bull segueixen al davant. Jaume Alguersuari ha fet el dissetè millor temps amb el seu Toro Rosso. A les 14 h es disputarà la segona sessió, que es podrà seguir en directe a Esport3 i Esport3.cat.

Actualitzat
Amb un temps d'1.23,102, Hamilton ha estat el més veloç sobre una pista una mica humida, després de la intensa pluja que havia caigut durant la nit. Després del britànic, i en el mateix segon, han aconseguit els millors registres l'alemany Sebastian Vettel, a 0,214, i Fernando Alonso, que s'ha colat entre els dos Red Bull a 0,292. Precisament l'australià Mark Webber ha tingut un accident quan faltaven uns vint minuts per finalitzar la tanda, quan al segon sector d'Hungaroring ha perdut el control del cotxe després de pujar a un dels pianos. Webber ha pogut arribar al garatge, però no ha tornat a sortir a la pista.

Els pilots s'han tornat a trobar amb un dels circuits més lents del campionat i que els exigeix més tècnica. Habitualment, a més, els pilots han de suportar una intensa calor que de moment, en la jornada d'aquest divendres, no ha fet acte de presència. Amb el domini de Hamilton queda clar que el campionat en aquesta segona part entra en una nova fase, amb la lluita entre Alonso i els Red Bull, i el britànic com a convidat de luxe. El circuit d'Hungaroring viurà una nova lluita entre aquests pilots, que hauran d'estar atents especialment en l'únic punt propici per a les avançades, el del final de la recta principal.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut