Hamilton
Hamilton s'ha mantingut davant de Rosberg (Reuters)
Motor

Hamilton resisteix la pressió de Rosberg i s'emporta la "pole" del GP del Brasil per una dècima

L'alemany ha pogut pujar al primer lloc fins als últims metres, però li ha faltat una dècima davant l'anglès, que es nega a perdre el campionat

Actualitzat

Lewis Hamilton ha hagut de treballar fins al límit en la classificació del Gran Premi del Brasil de Fórmula 1 per confirmar el domini que ha mantingut des del primer entrenament lliure i assegurar-se la "pole position", la desena de la temporada. Així doncs, el britànic sortirà primer en la cursa de diumenge, seguit del seu company d'equip, que no s'ha rendit en cap moment. L'alemany ha tingut l'oportunitat de descavalcar Hamilton fins a la mateixa línia d'arribada, però li ha faltat una dècima de segon per superar el temps del vigent campió (1.10,736).

La sessió s'ha celebrat sota la constant amenaça de la pluja, però, tot i que alguns pilots han detectat gotes en algun sector, s'ha pogut rodar en sec i sense incidents. El Ferraris i els Red Bulls, cada vegada més igualats a mesura que han passat les sessions, s'han repartit la segona fila i la tercera. S'han classificat, per aquest ordre: Kimi Räikkönen, Max Verstappen, Sebastian Vettel i Daniel Ricciardo.

Fernando Alonso ha pogut fer un bon paper, un cop superat el problema de refrigeració que el va obligar a abandonar el tercer lliure. El de McLaren ha passat a la Q3, però s'ha quedat en el desè lloc. Carlos Sainz ha estat quinzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut