Motor

Hamilton recupera avantatge sobre Rosberg en un GP de la Gran Bretanya amb accidents, pluja i emoció

Alonso ha acabat la cursa desè i ha puntuat per primera vegada aquesta temporada; Merhi ha estat dotzè i Sainz s'ha retirat

Actualitzat

Lewis Hamilton ha guanyat el Gran Premi de la Gran Bretanya davant els seus fans, que no només han tingut la satisfacció de veure un anglès imposant-se a Silverstone, sinó que, a més, han viscut la cursa més espectacular de la temporada, que ha tingut sorpreses i pluja.

Una sortida excel·lent dels Williams, Felipe Massa i Valtteri Bottas ha compromès el domini dels Mercedes durant mitja cursa. L'estratègia dels monoplaces alemanys ha estat més encertada, però, quan la pista ha quedat molla els Williams han acabat cedint el tercer lloc del podi a Sebastian Vettel. El segon, com sol passar, ha estat per a un altre Mercedes, en aquest cas el de Nico Rosberg.

A McLaren, finalment, han rebut bones notícies: Fernando Alonso ha acabat la cursa desè i ha puntuat per primera vegada aquesta temporada. Ha estat més afortunat que Jenson Button, víctima de la batalla que s'ha lliurat en les últimes files en la sortida. Els Lotus han sortit molt agressius i han provocat tocs entre ells mateixos i altres monoplaces, amb la qual cosa Alonso ha tocat Button amb el morro i ha forçat involuntàriament la retirada del seu company.

Carlos Sainz també ha hagut d'abandonar, en aquest cas per un problema de fiabilitat del Toro Rosso. Ha estat un de molts incidents en una cursa que només han acabat tretze pilots. Entre ells, Roberto Merhi, que ha estat dotzè.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut