Lewis Hamilton
Lewis Hamilton ha pres el comandament del lliures en el GP de la Gran Bretanya (Reuters)
Futbol

Hamilton pren el lloc de Bottas en el tercer entrenament lliure del GP de la Gran Bretanya

Fernando Alonso acumula una sanció de trenta llocs per diversos canvis mecànics; Bottas i Ricciardo també tenen un càstig de cinc posicions

Actualitzat

Lewis Hamilton ha marcat el millor temps aquest dissabte en el tercer entrenament lliure del Gran Premi de la Gran Bretantya de Fórmula 1. En la volta més ràpida, l'anglès ha fet un 1.28,063, poc abans que la pluja sorprengués als pilots quan restaven 14 minuts per al final.

Sebastian Vettel ha fet el segon lloc, a 32 mil·lèsimes, en el millor gir sobre sec. Així, ha fet caure Valtteri Bottas fins a la tercera plaça. Els han seguit Kimi Räikkönen, Nico Hülkenberg i Daniel Ricciardo.

Fernado Alonso, amb nous problemes de motor, ha estat onzè, al darrere de Stoffel Vandoorne , el seu company a McLaren. Carlos Sainz ha sortit tard i ha hagut de jugar-se-la amb la pluja, amb un mal resultat: el dissetè lloc.

Alonso ja sap que sortirà l'últim

Fernando Alonso, que divendres ja va rebre una penalització de cinc llocs en la graella per estrenar la sisena bateria, n'hi haurà de sumar ara 25 més pels múltiples canvis de components en el motor Honda.

Els inspectors de la FIA han fet el següent recompte dels elements que Alonso va canviant: "el vuitè turbo [de la temporada], el vuitè MGU-H, el sisè motor de combustió intern i el sisè MGU-K".

En total, són 30 posicions de sanció, amb la qual cosa és pràcticament segur que l'asturia començarà la cursa de diumege des de la cua.

Bottas i Ricciardo, també castigats

Valtteri Bottas i Daniel Ricciardo hauran d'assumir penalitzacions de cinc llocs per substituir les caixes de canvis dels respectius cotxes.

Ha estat un cop dur per al finlandès de Mercedes que, després de la victòria a Àustria, havia encapçalat els dos lliures de divendres. En el seu millor moment de l'any, no podrà arrencar des del davant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut