Hamilton comença el Mundial amb dubtes sobre el rendiment real dels Ferrari (Reuters)
Fórmula 1

Hamilton no es refia de Ferrari: "Tenen algun as sota la màniga"

Comença a Austràlia el Mundial amb la incògnita de saber si Mercedes continua amb el seu domini abassegador. Alonso: "Si Ferrari guanya el Mundial, em penediré d'haver marxat a McLaren"

Actualitzat

L'anglès Lewis Hamilton (Mercedes), campió del món de les dues últimes edicions del Mundial d'F1, no ha dubtat a assenyalar Ferrari com la principal amenaça per al seu equip. No només això, sinó que sospita que la superioritat manifesta de Mercedes de les dues últimes temporades no serà tan clara en aquesta ocasió.

"Sembla que aquest any la cosa anirà més justeta. I sospito que (Ferrari) guarda algun as sota la màniga. Crec que estan més a prop de nosaltres del que han fet veure", ha dit a la roda de premsa prèvia al Gran Premi d'Austràlia, que obrirà el Mundial aquest cap de setmana.

Sebastian Vettel, primer pilot de Ferrari, ha admès que "hem fet un gran pas endavant, però encara hem de veure si és prou gran. Penso que Mercedes continua sent el favorit, però treballem per ser-ho nosaltres en un futur."

Sobre un possible canvi de dominador del Mundial també ha parlat Fernando Alonso, que ha sigut contundent: "Si Ferrari guanya aquest Mundial em penediré d'haver marxat a McLaren.

Anar al contingut