Fórmula 1

Hamilton i Webber dominen les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del GP de Corea

Lewis Hamilton no es vol donar per vençut abans d'hora. El pilot britànic ha estat el més ràpid en els primers lliures del Gran Premi de Corea de Fórmula 1 i ha demostrat que seguirà lluitant fins al final pel títol. El nou circuit de Yeongam, una pista molt lliscant, ja ha donat els primers maldecaps als pilots i ha provocat que Fernando Alonso només acabés quinzè en la primera sessió, a més de tres segons de Hamilton. En la segona tanda, l'asturià ha reaccionat i ha acabat segon, només superat pel líder del Mundial Mark Webber, que no afluixa el ritme. El català Jaume Alguersuari ha estat dissetè superant el seu company d'equip a Toro Rosso, Sébastien Buemi.

Actualitzat
Comença el desenllaç de la temporada de la Fórmula 1. Aquest cap de setmana es disputa l'avantpenúltima cursa del calendari, amb cinc pilots amb opcions al títol. N'hi ha que tenen més números i d'altres que necessitarien una carambola, però no pensen donar-se per vençuts. És el cas de Lewis Hamilton, que aquesta matinada ha estat el més ràpid als primers lliures del Gran Premi de Corea, per davant de Robert Kubica i Nico Rosberg.

Els pilots estrenaven pista nova, molt lliscant, que ha provocat uns cronos més amplis que en altres circuits. Així, en aquesta primera presa de contacte amb el traçat de Yeongam, Fernando Alonso ha acabat a tres segons de Hamilton, en quinzena posició. La resta de candidats al títol també han acabat per davant de l'asturià amb Vettel quart, Button cinquè i Webber setè. Jaume Alguersuari ha estat divuitè.

Alonso reacciona

A les set del matí hora catalana ha començat la segona sessió d'entrenaments lliures i aquesta vegada el més ràpid ha estat el líder del Mundial, Mark Webber, que ha superat un Fernando Alonso molt més consistent que a la primera presa de contacte. L'asturià ha estat més competitiu i s'ha mostrat com el pilot més regular en pista rodant amb el dipòsit ple de benzina en un simulacre de cursa.

Per darrera de Webber i Alonso han acabat per aquest ordre Hamilton, Kubica, Button, Massa i Vettel. Per tant, entre els set primers classificats hi ha els cinc candidats al títol en una carrera que es preveu apassionant. Per la seva banda, Alguersuari ha millorat una plaça i ha acabat dissetè, superant, això sí, el seu company d'equip, Sébastien Buemi.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut