Fórmula 1

Hamilton i Rosberg marquen el ritme en els entrenaments lliures GP de Bahrain

Els motors Mercedes continuen sent els grans dominadors en l'inici del Mundial de Fórmula 1. Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain i Nico Rosberg ha fet el millor temps en la segona. Tot i el domini dels motors Mercedes, els Red Bull de Vettel i Webber han estat més competitius i semblen en disposició de poder lluitar per la victòria a la cursa de diumenge. Fernando Alonso ha millorat fins a la vuitena posició i Pedro Martínez de la Rosa ha acabat en la 21a posició, tots dos beneficiats per l'absència dels dos pilots de Force India, que no han pres part d'aquesta segona sessió per motius de seguretat.

Actualitzat
Lewis Hamilton ha marcat el millor temps en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1, que s'han fet a les 9 del matí, hora catalana. El britànic de McLaren, i actual líder del Mundial, ha estat el més ràpid, seguit de l'alemany de Red Bull Sebastian Vettel. El tercer temps l'ha fet Paul di Resta, amb Force India. Per cert, aquesta escuderia s'està plantejant marxar del Gran Premi després de rebre, dimecres, l'impacte d'una bomba incendiària. Fernando Alonso, amb Ferrari, ha estat 13è i Pedro Martínez de la Rosa, al volant de l'HRT, ha fet el 23è millor temps.

En la segona sessió d'entrenaments lliures, el més ràpid ha estat el Mercedes de Nico Rosberg, guanyador de l'últim Gran Premi a la Xina, seguit de ben a prop pels Red Bull de Webber i Vettel, que semblen en disposició de poder lluitar per la "pole position" en la qualificació de dissabte. Alonso, que encara continua lluny dels millors, ha millorat fins a la vuitena posició i De la Rosa ha acabat vint-i-unè, aprofitant l'absència dels dos Force India, que no han pres part en aquesta sessió per motius de seguretat.

A banda de l'aspecte esportiu, sobre la polèmica per la inestabilitat política, que va estar a punt de suspendre el Gran Premi, el president del circuit també hi ha dit la seva. Segons ell, al país no hi passa res d'excepcional i els aldarulls són de grups molt minoritaris. També Bernie Ecclestone, el patró de la Fórmula 1, ha reconegut que no podia cancel·lar aquesta prova del calendari perquè ja tenia un acord per estar al circuit de Sakhir i ha traspassat la rensponsabilitat de la suspensió a les autoritats del país.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut