Fórmula 1

Hamilton i Massa dominen els entrenaments lliures del Gran Premi de l'Índia

Al circuit de Nova Delhi ja s'hi han fet els dos primers entrenaments lliures del Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1. En els de primera hora del matí, domini per a Lewis Hamilton, que ha fet volar el seu McLaren, i ha deixat en segon i tercer lloc els Red Bulls de Sebastian Vettel i Mark Webber. No ha estat gens positiva la primera sessió d'entrenaments lliures per a Fernando Alonso ni per a Jaume Alguersuari. L'asturià ha tingut problemes amb el seu Ferrari quan tot just havia fet quatre voltes i el pilot català ha patit un accident que l'ha tret de la pista, a la volta 19. Alguersuari no s'ha fet res però ha fet malbé la part posterior del seu Toro Rosso. En canvi, en la segona tanda de lliures, el més rapid ha estat Felipe Massa, per davant de Vettel i Alonso, que ha pujat fins a la tercera plaça.

Actualitzat
Cap de setmana històric per a la Fórmula 1, que, per primera vegada, celebrarà un Gran Premi a l'Índia. A 2/4 de 7 del matí han començat els primers entrenaments lliures al circuit de Nova Delhi, on diumenge esi disputarà la 17a cursa de la temporada, de les 19 que formen aquest Mundial.

Amb el títol ja decidit a favor de Sebastian Vettel, moltes mirades estaran centrades en la lluita pel subcampionat mundial, que balla entre el McLaren de Jenson Button, el Ferrari de Fernando Alonso i el Red Bull de Mark Webber. De moment, les coses no han començat gens bé per al pilot asturià al circuit de Nova Delhi, ja que només ha pogut completar quatre voltes per problemes mecànics al seu Ferrari i s'ha vist relegat a l'última plaça de la graella. El més ràpid ha estat el britànic Lewis Hamilton, que ha superat els Red Bull de Vettel i Webber. Per la seva banda, Jaume Alguersuari, que ha destrossat la part del darrere del seu Toro Rosso, ha estat setzè.

El panorama ha canviat radicalment en la segona sessió d'entrenaments lliures. Els Ferraris s'han adaptat molt bé al nou traçat de l'Índia, i Felipe Massa ha obtingut el millor temps, mentre que Alonso ha acabat tercer, just per darrere de Vettel. Per la seva banda, Lewis Hamilton, que ha dominat amb mà de ferro la primera sessió, perdrà tres llocs a la graella de sortida de diumenge per no haver respectat les banderes grogues dels comissaris, la mateixa sanció que ha rebut el mexicà Sergio Pérez per idèntic motiu.

A banda del que pugui passar a la pista, tothom també estarà pendent de la feina que faci l'organització de la cursa, que debuta amb un esdeveniment com aquest. El traçat del circuit, de 5.137 metres, és aparentment senzill i els pilots ja han destacat que és propici per als avançaments. Com sempre, el canal Esport3 farà un seguiment exhaustiu de les sessions d'entrenament -tant dels lliures com dels oficials- com també de la cursa, que serà diumenge a 2/4 d'11 del matí, hora catalana.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut