Fórmula 1

Hamilton i Button dominen els entrenaments lliures del Gran Premi de Turquia

Els McLaren Mercedes de Lewis Hamilton i Jenson Button han estat els grans dominadors dels entrenaments lliures del Gran Premi de Turquia de Fórmula 1. Hamilton ha estat el més ràpid en la primera sessió i el seu company d'equip ha agafat el seu relleu a la segona. Per darrere del McLaren de Button s'han classificat els Red Bull, els grans favorits a la victòria, amb Webber segon i Vettel, tercer, tot i que l'australià no ha pogut acabar la segona sessió per problemes mecànics. Fernando Alonso ha millorat de la novena a la cinquena posició final, De la Rosa ha estat catorzè, i Alguersuari ha acabat divuitè en les dues sessions cronometrades del dia.

Actualitzat
Els motors Mercedes han volat al circut d'Istanbul Park, on aquest cap de setmana s'hi celebra el Gran Premi de Turquia de Fórmula 1, la setena prova del Mundial. En la primera sessió d'entrenaments lliures, quatre cotxes amb motors alemanys han copat les primeres posicions.

Primers han estat els dos McLaren. Lewis Hamilton ha marcat el millor crono amb un avantatge considerable respecte a Jenson Buton de gairebé un segon entre els dos pilots anglesos. Tercer ha estat el Mercedes de Michael Schumacher, que ha acabat just per davant del seu company d'equip, Nico Rosberg.

En aquesta primera presa de contacte amb el traçat turc, Fernando Alonso ha fet el cinquè temps en una sessió on els pilots de Ferrari han amagat les seves cartes i s'han dedicat a preparar la cursa de diumenge. Pel que fa als dos pilots catalans, Pedro Martínez de la Rosa ha estat catorzè, i Jaume Alguersuari, divuitè.

Button, el més ràpid en la segona sessió

En la segona sessió s'ha repetit el mateix guió, amb el domini dels McLaren, però en aquest cas ha estat Jenson Button qui ha agafat el relleu del seu company d'equip. Per darrere de l'actual campió del món s'han classificat els grans favorits a la victòria en la cursa de diumenge, els Red Bull de Mark Webber i Sebastian Vettel, tot i que l'australià no ha pogut acabar la sessió per problemes mecànics. Hamilton, el més ràpid en la primera tanda, ha baixat fins a la quarta plaça, mentre que Fernando Alonso ha millorat fins a la cinquena posició. De la Rosa ha estat catorzè i Alguersuari ha repetit el divuitè millor registre de la jornada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut