Fórmula 1

Hamilton fa el millor temps dels tests a Montmeló i demostra el potencial del seu Mercedes

El pilot anglès, vigent campió mundial, ha estat el més ràpid de les tres jornades d'entrenaments al Circuit de Barcelona-Catalunya seguit pel McLaren de Vandoorne i el Ferrari de Vettel. Alonso ha acabat cinquè

Actualitzat

Aquest dijous, al Circuit de Barcelona-Catalunya, última jornada de la primera tanda d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1. El matí ha començat amb la pista molla, però de mica en mica s'ha anat eixugant, i això ha permès rebaixar els temps de les dues primeres jornades. L'anglès Lewis Hamilton ha demostrat el potencial del seu Mercedes i ha fet el millor temps de la jornada i dels tres dies d'entrenaments amb un crono d'1:19.333.

El vigent campió mundial ha estat el més ràpid seguit pel McLaren del belga Stoffel Vandoorne, que ha mostrat una gran fiabilitat del motor Renault i s'ha quedat a poc més de mig segon del crono de Hamilton. El Ferrari de l'alemany Sebastian Vettel ha acabat tercer, el Haas de Magnussen, quart i el McLaren de Fernando Alonso ha estat cinquè, a un segon i mig del temps de Hamilton.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut