Hamilton, esgotat després dels entrenaments del divendres al circuit Paul Ricard (Reuters)
Fórmula 1

Hamilton domina matí i tarda al circuit Paul Ricard

La temperatura sobre l'asfalt francès ha arribat als 50 graus

Actualitzat

Lewis Hamilton (Mercedes) ha confirmat aquest divendres que vol recuperar el lideratge del Mundial de Fórmula 1. El britànic ha dominat les dues primeres sessions dels entrenaments lliures del GP de França. La prova torna al circuit Paul Ricard després de 28 anys.

Hamilton ha fet el millor temps el matí (1:32.231) i també a la tarda (1:32.539). L'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), actual líder del campionat, ha acabat cinquè en la segona sessió amb 1:33.689.

L'equip McLaren de l'espanyol Fernando Alonso ha prolongat la seva crisi, que no s'acaba tot i el canvi al motor Renault. El cotxe de l'asturià ha estat 1,8 segons més lent que el de Hamilton, la major diferència de la temporada. Per acabar-ho d'amanir, ha fet una virolla en l'últim minut i ha acabat vuitè amb 1:34.400.

Ha fet calor al circuit Paul Ricard. A les 16.00, els termòmetres marcaven els 30 graus. A l'asfalt, la temperatura arribava als 50. En la sessió de la tarda s'ha registrat l'absència del suec Marcus Ericsson, que al matí, quan acabava l'FP1, ha estavellat el seu Sauber contra les tanques al revolt Beausset i ha provocat un incendi en el cotxe, que ha quedat en molt mal estat i ha hagut de ser retirat de la pista per la grua.

 

 

Anar al contingut