Lewis Hamilton ha estat el pilot més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del GP de Mònaco (@MercedesAMGF1)
Fórmula 1

Hamilton domina la primera sessió d'entrenaments lliures del GP de Mònaco seguit de molt a prop per Vettel

El pilot britànic ha aconseguit fer el millor temps al davant de Sebastian Vettel i Max Verstappen

Actualitzat

Sense grans novetats en la primera sessió d'entrenaments lliures del GP de Mònaco. Sebastian Vettel segueix fent la guitza als Mercedes (1:13.621) i s'ha esmunyit entre el més ràpid, Lewis Hamilton (1:13.425), i Valteri Bottas, que ha aconseguit fer el quart millor temps amb 1.13.791. La tercera posició ha estat per a Max Verstappen (1:13.771), que segueix demostrant, al costat del seu company, Daniel Ricciardo, cinquè amb 1:13.854, que els Red Bulls són uns monoplaces que s'han de témer i que estan en disposició de no permetre que el Mundial 2017 de Fórmula 1 torni a ser només una cosa de dos: ni dos pilots, ni dos equips.

Però tots els ulls estaven fixats en el McLaren de Jenson Button, pilot interí d'excepció que cobreix la baixa de Fernando Alonso mentre l'asturià és als Estats Units concentrat en el repte de disputar les 500 Milles d'Indianapolis. Les bones sensacions que el pilot britànic deia que tenia amb el seu monoplaça, però, s'han quedat tan sols en això, en sensacions, i és que no ha pogut passar de la 14a posició (1:14.954) i s'ha vist superat pel seu company d'equip, el jove Stoffel Vandoorne, 12è (1:14.813). Tot i així, els dos McLaren han resistit els primers entrenaments lliures sense problemes de fiabilitat, el gran maldecap de l'escuderia de Woking de les darreres dues temporades: ajustaments de 'setups' i poca cosa més, fet que són bones notícies per a l'equip.

Destacats també els Toro Rosso, novena posició per a Carlos Sainz (1:14.333) i, sobretot, meritori sisè millor temps, aconseguit pel seu company d'equip, el rus Daniil Kvyat (1:14.111), que ha estat el primer pilot en la sessió matinal que no pertany a cap de les grans escuderies favorites.

El circuit de Montecarlo és un dels traçats més complicats de tot el campionat. En l'estretor dels carrers del Principat, els pilots demostren la seva destresa al volant superant revolts al límit, acariciant les tanques de seguretat. Justament aquesta ha estat una de les grans notícies en el primer entrenament lliure del GP i és que cap pilot ha tingut cap incidència destacada. Un dels veterans, Kimi Räikkönen, ha donat l'ensurt quan ha fregat amb el lateral del seu Ferrari un dels dispositius de seguretat que delimiten el circuit, però la seva experiència ha estat del tot decisiva per resoldre la situació deixant els seus companys del Pit Wall amb les mans al cap sospirant.

 

 

Anar al contingut