Hamilton atén els mitjans al pàdoc de Sepang (EFE)
Fórmula 1

Hamilton creu que les queixes de Red Bull sobre la normativa de la FIA són "divertides", mentre Horner reclama més canvis

Al vigent campió del món li sembla "divertit" que Red Bull cregui que la vigent normativa de la FIA sigui la causa de l'hegemonia aclaparadora de Mercedes quan en anys anteriors eren els de la beguda energètica els que estaven a anys llum dels altres

Actualitzat

Lewis Hamilton no s'ha mossegat la llengua i ha qualificat de "divertides" les reiterades queixes de Red Bull sobre la normativa actual del campionat de Fórmula 1, que permet que Mercedes passi per sobre de tots els rivals. L'anglès ha recordat que els anys 2010 i 2013 van ser els de Milton Keynes qui dominaven amb mà de ferro el campionat i que llavors ningú es queixava: "Que diguin això després de només una cursa, em sembla graciós".

No fa ni quinze dies que Helmut Marko, màxim responsable de Red Bull, amenaçava d'abandonar la categoria reina de l'automobilisme aquest mateix estiu si no canviava res en la normativa vigent. Ara és el torn de Christian Horner, que, a les portes de la segona cursa de la temporada a Malàisia, carrega contra el seu motorista, Renault, de qui creu que està molt enrere respecte el desenvolupament de les unitats de potència de Mercedes, i que si la FIA en regulés el rendiment, l'esport seria molt més competitiu.

Diumenge, la lluita passarà de la sala de premsa a l'abrasador asfalt del Circuit de Sepang, on, a part de l'esperat debut de Fernando Alonso, Mercedes preveu estrenar un nou paquet aerodinàmic que encara podria distanciar-los més de totes les altres escuderies.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut