Lewis Hamilton
Hamilton necessita deixar enrere Rosberg si vol mantenir opcions en el mundial (EFE)
Motor

Hamilton comença a posar pressió sobre Rosberg en el primer entrenament del GP del Brasil

Verstappen ha tornat a interposar-se entre els dos Mercedes i ha fet el segon millor temps; Sainz ha fet el desè i Alonso, el catorzè

Actualitzat

Lewis Hamilton ha liderat la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Brasil amb un millor temps d'1.11,895, al davant de Max Verstappen i del líder del Mundial, l'alemany Nico Rosberg, que ha estat tercer. El pilot anglès, que arriba al Brasil obligat a guanyar per evitar que el seu company i rival sigui el nou campió del món, ha dominat des de l'arrencada del primer contacte amb el circuit d'Interlagos, amb el sorprenent Verstappen altre cop entre els temps dels dos Mercedes.

Després d'aquest podi virtual, ha acabat Daniel Ricciardo. La sessió ha evidenciat que els Red Bulls poden rodar molt ràpid aquest cap de setmana, i deixar considerablement enrere els Ferraris, en l'habitual lluita per seguir els Mercedes. Sebastian Vettel i Kimi Räikkönen molt allunyats, novè i desè, respectivament. Entre ells i els favorits han entrat Valtteri Bottas, Sergio Pérez, Nico Hülkenberg i Felipe Massa.

Els espanyols Carlos Sainz i Fernando Alonso han estat onzè i catorzè, respectivament, en una sessió sense incidents, temps sec i calor, amb 45 graus a l'asfalt.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut