Lewis Hamilton, ja gairebé de nit, al circuit de Yas Marina (Reuters)
Lewis Hamilton, ja gairebé de nit, al circuit de Yas Marina (Reuters)
Fórmula 1

Hamilton bat el rècord del circuit de Yas Marina per superar Vettel en els segons lliures del GP d'Abu Dhabi

A la primera sessió Vettel havia establert una nova marca de volta ràpida al circuit on diumenge es disputarà l'última cursa del Mundial. A la segona, Hamilton ha millorat el rècord de l'alemany

Actualitzat

Lewis Hamilton (Mercedes) ha dominat la segona sessió d'entrenaments de l'últim gran premi de la temporada, el d'Abu Dhabi. L'anglès, ja matemàticament campió del món per quarta vegada en la seva carrera, ha completat la volta al circuit de Yas Marina en 1 minut, 37 segons i 877 mil·lèsimes. Aquest registre és un nou rècord del circuit.

Hamilton, amb pneumàtics ultratous, ha millorat en 149 mil·lèsimes el temps amb què Sebastian Vettel (Ferrari) ha completat la seva millor volta al traçat de 5,554 quilòmetres. L'alemany, també quatre vegades campió del món, havia estat el més ràpid de la primera sessió, després de batre un rècord seu vigent des de l'any 2009 i que li ha durat només unes hores.

El tercer millor temps ha estat per a l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull), 303 mil·lèsimes al darrere del primer. Fernando Alonso (McLaren) ha acabat la segona tanda desè, a 1 segon i 6 dècimes de Hamilton, mentre que Carlos Sainz (Renault) ha aconseguit la tretzena millor marca, 2 segons i 3 dècimes més lenta que la de l'anglès.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut