Hamilton espera apartar Vettel del primer lloc del mundial en el GP de França (Reuters)
Fórmula 1

Hamilton aconsegueix la seva tercera "pole" de l'any

El britànic vol recuperar el liderat del mundial al GP de França

Actualitzat

Lewis Hamilton (Mercedes), actual campió mundial de Fórmula 1, ha aconseguit la "pole" per al GP de França, que es disputarà aquest diumenge al circuit Paul Ricard. És la tercera de la temporada del pilot britànic, que aspira a recuperar el liderat del mundial. Actualment, l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari) encapçala la competició amb 121 punts, un més que Hamilton.

Els Mercedes han dominat la sessió de classificació. Hamilton ha marcat un crono d'1:30.029 i el seu company d'equip ha completat el doblet amb 1:30.147. El tercer millor temps ha estat de Vettel i el quart, de Max Verstappen (Red Bull). Per la seva banda, Carlos Sainz (Renault) ocuparà el setè lloc de la graella de sortida, la seva millor posició d'aquest any

Fernando Alonso (McLaren Renault) ha estat setzè. No ha pogut passar a la Q2, com el seu company Stoffel Van Doorne. En canvi, el monegasc Charles Leclerc ha tornat a sorprendre al passar a la Q3 marcant el vuitè millor temps. Actualment, a Sauber, tothom dona per fet que l'any que ve substituirà Räikkönen a Ferrari i ja podrà lluitar pel títol mundial.

Anar al contingut