Madrid

Guti creu que "el Reial Madrid és sempre favorit jugui contra qui jugui"

José María Gutiérrez, "Guti", segon capità madridista, ha assegurat avui que "el Reial Madrid és sempre favorit jugui contra qui jugui", i tot i que ha dit que tenen "molt respecte" al Barcelona, veu el seu equip amb el mateix nivell de qualitat i capaç de derrotar-los al Bernabéu. "És cert que està igualat perquè són un gran equip al qual cal tenir molt respecte, campió de Lliga i d'Europa", ha reconegut. "Vénen amb els mateixos punts que nosaltres, hi ha una rivalitat important, però amb la nostra afició, amb les nostres armes, per jugadors i la qualitat que tenim anirem a totes. No ens hem de sentir inferiors perquè en cap cas ho som", ha agregat.

Actualitzat
Segons Guti, el clàssic no serà decisiu, passi el que passi. "No crec que qui guanyi tingui la Lliga guanyada. Queden molts partits complicats per als dos. Serà una injecció de moral per al vencedor. Més per a nosaltres que sabem que ells han de fer esforços importants a la Champions que espero els pesi a la Lliga".

Guti ha dit que no va veure en directe l'exhibició de Leo Messi davant l'Arsenal. "Vaig veure el resum". Però ha explicat que no fa falta que faci quatre gols per saber qui és: una figura mundial, el més desequilibrant del Barcelona."

I ha tret a relluir la seva habitual ironia quan se li ha preguntat si acudiria al Bernabéu a veure una final de Lliga de Campions en la qual hi hagi el Barcelona. "Crec que no, estaré de vacances. No la veig ara a casa com per anar-hi després". Tot i això ha demostrat conèixer a la perfecció el joc del seu gran rival. Per sobre de la qualitat individual del grup, va avisar del perill que hi hauria que s'avancessin en el marcador.

Ha admès que al mig del camp el Barcelona és superior. "El Barcelona és encara més complicat quan es posa per davant en el marcador. El més important és que no ho aconsegueixin perquè passen a fer el seu futbol, amb possessions llargues i això ens pot perjudicar". A més, està convençut que no hi ha cap possibilitat que es repeteixi el que va passar en l'últim clàssic del Bernabéu. "Jo descarto el 2-6 perquè si no, preferiria no jugar ni donar entrades als meus amics perquè vagin al camp".

"Ells segueixen igual però nosaltres hem fitxat vuit jugadors, entre els quals hi  ha el millor del món (Cristiano Ronaldo) i tenim al davanter revelació (Higuaín). Ara, estem a la seva altura jugador per jugador", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut